Monday, 22 February 2016

Inspiration???

Jag har tänkt skriva flera gånger, men jag har haft en konstig fas av "nu ska jag skriva!! Men hur ska jag uttrycka mig?" Allt är klart i mitt huvud, men på "papper" (alltså datorn, såklart), låter allt påhittat och fånigt. Och onödigt, glöm inte onödigt. Hur får man det uttryckt på ett sätt som får en att låta bra? Och lyckad på nåt sätt? Ibland bara funkar inte orden alls som man vill. Men kanske man måste vänta på lite inspiration. Eller nåt.

On a side note har jag börjat titta på Downton Abbey. Det är bra, jag gillar verkligen det.

//T

Tuesday, 9 February 2016

Flunssa

Till slut har flunssan kommit ifatt mig. Ont i halsen började igår, med en synbar ökning till idag. Snuvan är på kommande känner jag, men hostan visar ännu sin frånvaro. Vi får se hur det utspelar sig. 

//T

Monday, 8 February 2016

Veckoslutet

Veckoslutet var relativt händelsefullt, med fredagen då jag impromptu fick en roll som "Jennifer" i en av MK18s kortfilmer. Det var roligt och en annorlunda erfarenhet att jobba med folk som ska bli proffs i branschen. Oberoende var det säkert en bra idé att fara via skolan, eftersom jag före det hade varit till Böle bibliotek för att låna en kokbok, och en otrolig mängd tåg hade ställts in p.g.a. något problem på spåret i Vanda. Så med andra ord kunde jag ta bussen till Arabiastranden istället. Funkade bra för mig. No more trains for me that day!
Efteråt köpte filmteamet en (minliten) Runebergstårta och en croissant åt mig, och vi satt och umgicks med ett annat team, inkluderande A, som höll på att planera sin kortfilm. På vägen hem köpte vi riktiga storleks runebergstårtor och ingredienser för Ratatouille. Maträtten, inte filmen. Hur man nu köper ingredienser för en film.

Lördag var systeryster Fs födelsedag! På morgonen spelade jag fotboll med pappa, och åt lunch innan de åkte till Karis för ett släktingkalas. I know, right? Oh, how the tables have turned! På kvällen åt vi biff och prinsesstårta, vilket var underbart. Food is the best. Medan jag körde hem Anton, spelade pappa, F och T Splendor, och då jag kom tillbaka spelade vi, efter en lång paus, Africana. Och till sist, eftersom T aldrig har spelat det förr, Ticket to Ride. Jag skulle ha farit till Ms tupare, och hade planerat det hela kvällen, men så tog Africana två timmar istället för en, och då jag ringde till henne, så var det ingen kvar som jag kände. Och det kan vara så otroligt svårt att vara på en fest då man känner exakt två personer, och måste springa efter dem hela kvällen, eftersom jag är en asocial weirdo. Eller en aningen lite social weirdo on good days.

Söndag är kördag, och vi hade en riktigt bra övning. Som tur behövde vi inte göra väldigt många kullerbyttor, eftersom jag vaknade med ont i vristen. Det var, och är, inte allvarligt, men det är jobbigt att gå.

Ca 23:25 startade jag hemifrån för att hämta A från jobbet. So there's that. Och i morse körde jag tillbaka pappas bil som jag hade lånat efter kören. Specifikt för att hämta A från jobbet.

Det känns som om ingen kommer att förstå nåt av det här. Oj.

//T